Επιστροφές Προιόντων

Η διαδικασία επιστροφής προϊόντων είναι σχετικά απλή και εύκολη. Αρχικά θα πρέπει η όλη διαδικασία να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους από τον πελάτη. Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που απεστάλησαν (να μην λείπουν μέρη, η συσκευασία να είναι στην αρχική της κατάσταση και γενικά να μην υπάρχουν φθορές). Προσοχή! Προϊόντα όπως ρούχα που έχουν φορεθεί δεν δύναται να επιστραφούν για λόγους υγιεινής.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και η επιστροφή γίνεται με την μεταφορική εταιρία ή courier από την οποία παρελήφθησαν.

Εφόσον έχουν τηρηθεί τα παραπάνω, θα γίνει έλεγχος των προϊόντων από το fantaraki.gr και θα  σας επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων που δώσατε. Σε περίπτωση ηλεκτρονικής συναλλαγής, καταθέτουμε αίτημα στην τράπεζα για ακύρωση της συναλλαγής και έπειτα η τράπεζα ευθύνεται για την εκτέλεση της επιστροφής των χρημάτων σας. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις (μεταφορά σε λογαριασμό ή αντικαταβολή) θα μεταφέρουμε το αντίστοιχο ποσό σε λογαριασμό με δικαιούχο τον παραλήπτη της παραγγελίας.

Ελλατωματικό προϊόν

Στο fantaraki.gr δίνουμε μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται και ελέγχονται σχολαστικά.

Ωστόσο, σε περίπτωση που στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, αναλαμβάνουμε εμείς την αποστολή των προϊόντων προς αντικατάσταση και δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.